Historia del Club

El F.C. CAN BUXERES és fruït de la fusió dels clubs: U.D. Can Serra (fundat l’any  1983 i C.D.S. Sanfeliu (fundat l’any 1969)

Es varen donar diverses circumstàncies que van motivar aquesta decisió:

Ambdós clubs tenien escasses plantilles motiu pel qual es produïen baixes de jugadors que marxaven a d’altres amb més equips, fet que comportava una disminució dels recursos econòmics, insuficients per poder créixer. Per altra banda, a partir de l’any 2002, i amb motiu d’una adequació d’espais, tots dos havien de compartir la instal·lació. Aquestes circumstàncies van determinar la decisió de fusionar les entitats.

Es va decidir adoptar el nom de Can Buxeres perquè era l’espai natural entre els dos barris. En l’escut escollit es van incloure diferents trets d’identitat: la senyera, l’escut i el color de l’Hospitalet (verd) i la glorieta que caracteritza l’entrada al Palauet de Can Buxeres. Es va acordar que les equipacions comptessin amb els colors verd (primera equipació) i taronja.

Així, l’1 de juny de 2006 es va fundar oficialment el F.C. CAN BUXERES, nomenant-se una Junta Directiva a parts iguals entre els dos clubs fusionats. Ricardo Reche de la Peña és l’actual president de l’entitat, i es manté pràcticament el 70% dels membres de la junta fundacional.

Esportivament, des de la temporada inicial, en la que comptàvem amb uns 11 equips, transcorreguts aquests 10 anys actualment en tenim 28, entre escolars i federats, havent ascendit diversos equips de categories pel que fa a aquests darrers.

Els valors que han forjat la nostra senyal d’identitat durant aquesta dècada han fet que el F.C. CAN BUXERES sigui actualment una de les entitats punteres de la ciutat de L’Hospitalet.